Vloertegels leggen

Wij leveren en leggen voornamelijk vloertegels inclusief vloerverwarming in Leiden,velen zijn u voorbij gegaan in leiden met het aanschaffen van tegels(vloertegels) in Leiden,bent u op zoek naar  betaalbare en mooie tegels voor uw woning in Leiden en wilt u het uitbesteden aan een bedrijf ?Dan bent u bij Baskon op het goede adres.

Naast het verkopen van vloertegels voor in Leiden worden door onze vak tegelzetters  vloeren gelegd in Leiden.Naast vloertegels worden ook door onze vak monteurs vloerverwarming aangelegd tegen zeer scherpe prijzen met behud van kwaliteit.

Met ruime assortiment in vloertegels bieden wij u tal van mogelijkheden met de mooiste vloertegels,u kunt in onze showroom alle varianten van vloertegels zien,wat u maar kunt bedenken van strak tot iets warms,vloertegels getrommeld of gepolijst wij hebben ze allemaal.

Wij hanteren lage tegels prijzen voor onze klanten in Leiden,na dat u onze showroom bezocht heb komen wij ook bij u in huis in Leiden om het werk op te nemen en maken wij u een passende offerte voor u.

Aarzel niet om onze tegels collectie te komen bekijken en u kunt ook in onze showroom een opstelling zien van een vloerverwarming en laten wij u onze gebruikte vloerverwarming materialen zien.Komt onze openingstijden voor u niet gunstig uit omdat u nog een afstand moeten rijden?Geen probleem,maak dan een passende afspraak met ons.